Na chwilę żonka się pokaże, później zabierze dzieciaki do domu i przyjedzie mnie odebrać
Jak już będzie to mówiła że chętnie na żarcie z gara by się załapała bo ostatnio jej smakowały pieczonki a'la Czarek
Koledzy, w związku z otrzymaniem paru gratów przymierzam się do oklejenia paru elementów w środku mojego szkodnika
Hydrografika odpada, bo :
1. jakoś bardziej mnie kręci wyczuwalna struktura pod paluchami :wink:
2. koszta - ilość elementów do hydro trochę by kosztowała dlatego też skłaniam się ku folii :szeroki_usmiech
i w związku z tym pytania :
1. jaką folię kupić (srebrny/czarny carbon) :?:
2. poszukuję kogoś z Warszawy lub bliskiej okolicy, kto podjąłby się okleić u mnie w szkodniku parę elementów folią tak aby to miało ręce i nogi
(ja poległem - a nie chcę wydawać na "naukę" kolejnych pieniędzy :? )
stawiam dobre flaszki za pomoc przy oklejaniu
(taką np. "wódkę na myszach" :wink: i eliksir Teścia - z domowej apteczki - a ma skubaniec moc- eliksir oczywiście :twisted: ) :diabelski_usmiech
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz